Sebastian Holmén maakt een belangrijk doelpunt voor Willem II in de thuiswedstrijd tegen Heracles. De Zweed, die elke competitieminuut speelde, is volgens de fans de beste speler.
Volledig scherm
Sebastian Holmén maakt een belangrijk doelpunt voor Willem II in de thuiswedstrijd tegen Heracles. De Zweed, die elke competitieminuut speelde, is volgens de fans de beste speler. © BSR/SOCCRATES

Sebastian Holmén beste speler voor de fans

Sebastian Holmén is door de fans van Willem II uitgeroepen tot de beste speler van het afgelopen seizoen. De Zweedse verdediger bleef zijn Spaanse teamgenoot Pol Llonch in de verkiezing voor. Llonch was vorig seizoen volgens de Tilburgse fans de beste speler.

Holmén werd door Willem II vorige zomer weggeplukt bij Dinamo Moskou. Hij stond het afgelopen seizoen als enige speler van de Tilburgse selectie elke minuut op het veld. Thuis tegen Heracles maakte hij de enige treffer. Mede door die driepunter bleef Willem II FC Utrecht voor op de ranglijst en gaat de Tilburgse club Europa in. 

De 27-jarige voetballer uit Boras kwam onder meer naar Tilburg om zijn plek in de Zweedse nationale selectie terug te veroveren.  Hij begint aan zijn laatste contractjaar bij Willem II.