Volledig scherm
Fran Sol wordt door de Spaanse sportkrant Marca niet langer gelinkt aan Sevilla, maar plots wel aan Rayo Vallecano. © Proshots

Sevilla lijkt meer geïnteresseerd in Aboubakar dan in Sol

De naam van Fran Sol is de laatste weken herhaaldelijk in verband gebracht met Sevilla. Maar de Spaanse club lijkt voorlopig vooral geïnteresseerd in Aboubakar. Niet de Abubakar die ze bij Willem II zo goed kennen, maar Vincent Aboubakar, de spits van FC Porto.

Marca, de Spaanse sportkrant die de spits van Willem II als eerste linkte aan Sevilla, kwam met het nieuws. Pedro, een jonge Braziliaanse spits van Fluminense, is volgens Marca de tweede optie. Het blad houdt een rubriek 'Rumores, altas y bajas para la temporada' (Geruchten, aankopen en verkopen voor het seizoen) bij. Daar is de naam van Sol bij Sevilla verdwenen.

Bij een andere club duikt zijn naam sinds een paar dagen wel weer op. Rayo Vallecano, de derde club van Madrid, zou in de volgende spelers interesse hebben: Alberto Bueno (Oporto), Fran Sol (Willem II), Bebé (Eibar), Negredo (Besiktas), De Tomás (Real Madrid).