Spelers Willem II als helden onthaald in Tilburg: ‘Ongelooflijk hoeveel man er weer staat’

Na de gewonnen uitwedstrijd bij de koploper van de eredivisie Ajax (0-2) konden de spelers van Willem II op warm onthaal rekenen bij terugkomst in Tilburg. 

Het was hoe dan ook een avond om niet snel te vergeten voor de mannen van Adrie Koster. Dankzij goals van Mike Trésor Ndayishimiye en Damil Dankerlui kwam er een einde aan de ongeslagen reeks van Ajax, tot grote vreugde van de Tilburgse spelers én supporters.

De spelersbus keerde namelijk terug onder het luid gejuich van ruim vierduizend trouwe fans. Een prachtig gegeven, aldus aanvoerder Jordens Peters. ,,Ik heb hier al zo veel mooie dingen meegemaakt met de fans", stelde hij. ,,Het is natuurlijk een prachtig seizoen, maar hoeveel man er nu weer staan. Dat is ongelooflijk.”

Volledig scherm
Players of Willem II arriving at the stadium celebrating the victory, stadion, estadio during Willem II celebrates victory with supporters NETHERLANDS, BELGIUM, LUXEMBURG ONLY COPYRIGHT BSR/SOCCRATES © BSR Agency

Ook voor de aanwezige fans had aanvoerder Peters een woordje klaar, zo was te zien op Instagram. ,,We hebben voor jullie de overwinning gegeven", riep hij vanaf het dak van de spelersbus. ,,We gaan het vieren en we zijn nog lang niet klaar.”

Volledig scherm
06-12-2019: Voetbal: Ajax v Willem II: Amsterdam L-r: spelers en staf van Willem II vieren de 0-2 © BSR Agency