Willem II-directeur Teun Jacobs: ,,Sommige spelers hebben me in positieve zin verrast, maar sommige spelers in negatieve zin.”
Volledig scherm
PREMIUM
Willem II-directeur Teun Jacobs: ,,Sommige spelers hebben me in positieve zin verrast, maar sommige spelers in negatieve zin.” © Orange Pictures

Technisch directeur Jacobs geeft Willem II én zichzelf een onvoldoende: ‘Eerste of tweede worden? Dat wordt een monsterklus’

Na zestien wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie staat Willem II er beroerd voor, met een negende plaats en respectievelijk elf en dertien punten achterstand op de nummers 1 en 2. Technisch directeur Teun Jacobs maakt tijdens het trainingskamp in Brunssum de tussenbalans op. ,,De doelstelling was - en is nog steeds - promoveren.”

  1. Beschamende avond in Eindhoven: de problemen zitten diep bij zwalkend, blunderend en hardleers Willem II
    PREMIUM

    Beschamen­de avond in Eindhoven: de problemen zitten diep bij zwalkend, blunderend en hardleers Willem II

    Door de doldwaze 3-2 nederlaag bij Jong PSV van gisteravond heeft Willem II nu 13 van de 21 gespeelde competitieduels níet gewonnen. Cijfers waarvoor een club die - sowieso qua status en budget - mee móét doen om promotie zich de ogen uit de kop moet schamen. Op deze manier komt zelfs deelname aan de play-offs serieus in gevaar. En dat is een dieptrieste en behoorlijk ernstige conclusie.