Reinier Robbemond op het trainingsveld van Willem II: hij is begonnen aan zijn tweede termijn als interim-trainer in Tilburg.
Volledig scherm
PREMIUM
Reinier Robbemond op het trainingsveld van Willem II: hij is begonnen aan zijn tweede termijn als interim-trainer in Tilburg. © Pro Shots / Toin Damen

Terug naar De Vijverberg: Robbemond wacht pikante rentree als ‘troubleshooter’ van Willem II

Voor de tweede keer in zijn carrière is Reinier Robbemond (50) doorgeschoven bij Willem II: van assistent naar interim-trainer. De vorige keer begon hij met een historische klapper, dit keer wacht hem een zeer pikante rentree als (voor nu in ieder geval) tijdelijke waarnemer, na het ontslag van Kevin Hofland.

  1. Stoere Kerels | ‘Willem II was minstens gelijkwaardig en had meer verdiend in Almelo’

    Stoere Kerels | ‘Willem II was minstens gelijkwaar­dig en had meer verdiend in Almelo’

    In de podcast ‘Stoere Kerels’ bespreken BD-clubwatchers Dolf van Aert en Max van der Put wekelijks het wel en wee van Willem II. In aflevering 26 van dit seizoen blikken ze onder meer terug op de tumultueuze uitwedstrijd bij Heracles, waarin scheidsrechter Jochem Kamphuis een negatieve hoofdrol opeiste. René Vermetten, oud-perschef bij Willem II en nu actief voor Willem II Media en bij Oud Willem II, is de belgast in deze aflevering.
    Tilburg