Volledig scherm
Aras Ozbiliz (r) in het shirt van Willem II zorgde donderdagavond voor de assist bij de eerste goal van Armenië. © Proshots

Twee assists Aras Özbiliz bij zege Armenië

Aras Özbiliz is met zijn land Armenië de nieuwe Nations League in groep 4 van league D begonnen met een 2-1 zege op Liechtenstein. Het duel werd donderdagavond in Yerevan gespeeld. De speler van Willem II speelde op de rechterflank. 

Özbiliz zorgde voor de pauze en na de rust voor de assists waaruit de treffers  van Armenië tot stand kwamen. Marcos Pizelli werkte een inzet vanaf de rechterflank van de buitenspeler van Willem II van afstand achter de keeper. Dat gebeurde na een half uur. Drie minuten later was het alweer gelijk. 

Na de rust miste Mkhitaryan een penalty voor het thuisland. Met een man meer na een rode kaart voor Polverino slaagde Armenië er wel in op voorsprong te komen. Weer stond Özbiliz, ditmaal met een dribbel, aan de basis. Nu was Tigran Barseghyan de schutter. Zeven minuten voor tijd werd Özbiliz in het Vazgen Sargsyan anvan Hanrapetakan Marzadasht-stadion gewisseld.