Pol Llonch vraagt Martin Perez uitleg over het afkeuren van de treffer van Willem II nadat hij de beelden heeft geraadpleegd. Links Eliano Reijnders van PEC Zwolle.
Volledig scherm
Pol Llonch vraagt Martin Perez uitleg over het afkeuren van de treffer van Willem II nadat hij de beelden heeft geraadpleegd. Links Eliano Reijnders van PEC Zwolle. © BSR Agency

‘Twee jaar geleden had ik goal Willem II goedgekeurd’

Martin Pérez, scheidsrechter bij PEC Zwolle - Willem II afgelopen zaterdag, begrijpt de frustratie van de Tilburgse club over het afkeuren van een doelpunt in de slotfase. Op advies van de VAR keek hij de beelden terug van een vrije trap van Jan-Arie van der Heijden, die onder de benen van de opspringende Sebastian Holmén door doel trof.

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.