Volledig scherm
Funso Ojo met verzorger Henri van Amelsfort. © BD

Veel blessureleed bij Willem II

OISTERWIJK - Het seizoen is pas net op gang, maar bij Willem II zit de ziekenboeg al behoorlijk vol. Nadat eerder al Anouar Kali (bovenbeen) en Bartholomew Ogbeche (hamstring) wegvielen, geldt dat nu ook voor Jordens Peters en Funso Ojo.

Peters trainde in het begin van de week nog met de groep mee, maar ging al snel individuele oefeningen afwerken. Tijdens de donderdagtraining verscheen hij helemaal niet op het veld. Funso Ojo was er toen wel, maar hij bleef langs de lijn en werkte daar met verzorger Henri van Amelsfort oefeningen af.

Medische keuring
Elmo Lieftink, die de overstap van Vitesse naar Willem II zou maken, kwam in eerste instantie niet door de medische keuring in Tilburg. Deze week wordt nader onderzoek uitgevoerd. Daarna wordt besloten of hij alsnog bij de selectie van Erwin van de Looi kan aansluiten.

In de spelersgroep ontbreken momenteel ook Jari Schuurman en Asumah Abubakar, die vanwege het EK onder 19 in Duitsland zijn met de selecties van Oranje en Portugal. Vanwege de vele afwezigen komt het Willem II dan wellicht ook niet slecht uit dat de oefenwedstrijd tegen Waasland Beveren vrijdag om veiligheidsredenen geen doorgang vindt.