Volledig scherm
Dylan Ryan krijgt zijn Willem II-shirt uit handen van technisch directeur Joris Mathijsen. © Wilber Hack

Video | Dylan Ryan zet handtekening bij Willem II

TILBURG - Dylan Ryan (16) heeft woensdagmiddag zijn handtekening gezet onder een contract dat hem voor drie jaar aan Willem II bindt. Het talent uit Australië had eerder de medische keuring goed doorstaan.

Zoals vorige week al gemeld maakt Ryan de overstap van Liverpool naar de Tilburgse club. Bij de club van Anfield Road maakte de centrale verdediger/linksback een jaar deel uit van de opleiding. Bij een jeugdtoernooi in Manchester was hij scouts van Liverpool opgevallen. Willem II kwam Ryan op het spoor via Australische contacten van de club.

Andere spelers
Nicolai Storm is inmiddels door Club Brugge verhuurd aan OVH Leuven. Brugge meldde dat Willem II ook interesse zou hebben in de speler. Daar is nooit sprake van geweest. De Tilburgse club informeerde naar de status van een groot aantal spelers in België om de markt in kaart te hebben en te kunnen reageren indien er zich binnen de huidige selectie wijzigingen zouden voordoen.

Later op deze site de beelden van een interview met Ryan na de ondertekening van het contract.

Australiër Dylan Ryan (16) heeft woensdag 11 januari zijn handtekening gezet onder een contract dat hem voor drie jaar aan Willem II bindt. Video: Geert van Erven.