Volledig scherm
Het Koning Willem II Stadion. © ANP

Vijf fulltimers erbij op kantoor bij Willem II

Nadat er een periode juist kantoorbanen verdwenen bij Willem II, wordt de organisatie van de Tilburgse profclub nu fors uitgebreid. De betaaldvoetbalorganisatie heeft vacatures voor vijf fulltime functies opengesteld. 

Het betreft een manager ticketing & e-commerce, een assistent controller, een marketing-coördinator, een new business sales executive en een medewerker veiligheid & facilities. 
Met de komst van Martin van Geel als algemeen directeur maakt Willem II serieus werk van de plannen om van de Tilburgse club een stabiele middenmoter in de eredivisie te maken. Op sportief gebied zijn daar al de nodige stappen toe gezet. Vorig seizoen eindigden de Tricolores als tiende op het hoogste niveau, momenteel bezetten ze de zesde plek op de ranglijst.  

Bovendien is er bij Willem II een stijgende tendens zichtbaar voor wat betreft het stadionbezoek bij thuiswedstrijden, in tegenstelling tot het gemiddelde in de eredivisie. Als het om meereizende uitsupporters gaat, behoort de Tilburgse club tot de top vijf .