Sebastian Holmen (links) in duel met Vitesse-speler Oussama Darfalou tijdens de bekerwedstrijd Willem II - Vitesse dit seizoen.
Volledig scherm
Sebastian Holmen (links) in duel met Vitesse-speler Oussama Darfalou tijdens de bekerwedstrijd Willem II - Vitesse dit seizoen. © Pro Shots / Toin Damen

Vitesse won al vijf keer op rij van Willem II, dat toch met vertrouwen afreist naar Arnhem

Willem II begint zondagmiddag aan de uitwedstrijd tegen Vitesse in de wetenschap dat het op 11 februari 2017 voor het laatst won van de Arnhemmers. Late treffers van Dico Koppers (84') en Obbi Oulare (90') leverden toen een 0-2-uitzege op. Maar Vitesse heeft inmiddels z'n laatste vijf duels met Willem II winnend afgesloten.

 1. Welke club degradeert? Vier Brabanders en een ‘halve’ doen een voorspelling
  PREMIUM

  Welke club degradeert? Vier Brabanders en een ‘halve’ doen een voorspel­ling

  Vooral doordat Willem II de afgelopen weken plots punten ging pakken, is de degradatiestrijd weer open. Van de vijf clubs die zich het diepst in de gevarenzone bevinden, belden we een speler om te vragen hoe de vlag er voor hangt. Vier Brabanders en een ‘halve’ (Hans Mulder), die allemaal nog wel aanknopingspunten zien om aan het eind van de rit niet rechtstreeks af te dalen (plek 17 en 18) of de loterij van de play-offs in te moeten (plek 16). Valse hoop, of terechte?
 1. Petrovic blikt vooruit op treffen met PSV: 'Als wij een goede dag hebben, dan gaan ze het moeilijk krijgen'
  Play

  Petrovic blikt vooruit op treffen met PSV: 'Als wij een goede dag hebben, dan gaan ze het moeilijk krijgen'

 2. Bekijk hier alle samenvattingen uit de eredivisie en Keuken Kampioen Divisie

  Bekijk hier alle samenvat­tin­gen uit de eredivisie en Keuken Kampioen Divisie