Lucas Woudenberg (midden) baalt zichtbaar, Wessel Dammers verstopt zijn gezicht in zijn shirt, na de 0-0 van Willem II bij VVV-Venlo.
Volledig scherm
PREMIUM
Lucas Woudenberg (midden) baalt zichtbaar, Wessel Dammers verstopt zijn gezicht in zijn shirt, na de 0-0 van Willem II bij VVV-Venlo. © Orange Pictures

Weer een miskleun voor ‘dramatisch slordig’ Willem II: ‘We kunnen door blíjven gaan met opsommen wat er fout ging’

De laatste acht officiële wedstrijden leverden Willem II slechts twee zeges op, ook het uitduel met VVV-Venlo (0-0) was vrijdagavond een bijzonder zware bevalling. De Tilburgers zitten in een wak, het is zo langzamerhand de vraag hoe de ploeg daaruit moet klimmen. ,,We waren extreem slordig. Dramatisch slordig, eigenlijk.”

  1. Stoere Kerels | ‘Willem II leek tegen Roda JC tien minuten op een rood-wit-blauwe sloopkogel’
    PREMIUM

    Stoere Kerels | ‘Willem II leek tegen Roda JC tien minuten op een rood-wit-blau­we sloopkogel’

    In de podcast ‘Stoere Kerels’ bespreken BD-clubwatchers Dolf van Aert en Max van der Put wekelijks het wel en wee van Willem II. In aflevering 21 worden onder meer de aanstelling van Reinier Robbemond, het vertrek van Daniel Crowley en de 1-0 zege op Roda JC besproken. Te gast is Jordens Peters: de ex-aanvoerder is nog altijd een icoon in Tilburg, maar werkt tegenwoordig als algemeen directeur van de club uit Kerkrade.