RKC'er Thierry Lutonda en Willem II'er Lindon Selahi in een duel om de bal tijdens de onderlinge ontmoeting van beide ploegen in Waalwijk dit seizoen, die in 1-1 eindigde.
Volledig scherm
PREMIUM
RKC'er Thierry Lutonda en Willem II'er Lindon Selahi in een duel om de bal tijdens de onderlinge ontmoeting van beide ploegen in Waalwijk dit seizoen, die in 1-1 eindigde. © Pro Shots / Toin Damen

Welke club degradeert? Vier Brabanders en een ‘halve’ doen een voorspelling

Vooral doordat Willem II de afgelopen weken plots punten ging pakken, is de degradatiestrijd weer open. Van de vijf clubs die zich het diepst in de gevarenzone bevinden, belden we een speler om te vragen hoe de vlag er voor hangt. Vier Brabanders en een ‘halve’ (Hans Mulder), die allemaal nog wel aanknopingspunten zien om aan het eind van de rit niet rechtstreeks af te dalen (plek 17 en 18) of de loterij van de play-offs in te moeten (plek 16). Valse hoop, of terechte?

  1. Puberexpert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’
    PREMIUM

    Puberex­pert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’

    Waakzaam zorgen. Zo omschrijft gezinsbegeleider en auteur Sven Bussens de houding die je als ouder het best aanneemt tegenover je puberkind. Dé oplossing om de gedroomde relatie met je kind te ontwikkelen, bestaat niet. Maar Bussens levert wel inzichten en ideeën om de ouder te blijven of te worden die je wil zijn. ,,De beperkingen van het puberbrein zijn geen vrijgeleide om hun gedrag goed te keuren.”