Volledig scherm
Kristofer Kristinsson scoorde voor Willem II 2 in de wedstrijd tegen de reserves van Feyenoord. © BSR/Soccrates

Willem II 2 in slotfase onderuit

Willem II 2 is er ook niet in geslaagd om de derde wedstrijd in de kampioenspoule tegen Feyenoord in winst om te zetten. Op het complex van SC 't Zand ging de Tilburgse club maandagmiddag met 1-3 onderuit tegen Feyenoord 2.

De verliespartij kreeg pas in de laatste vijf minuut gestalte en was enigszins geflatteerd. Willem II 2 en Feyenoord 2 hadden elkaar aardig in evenwicht gehouden. Op slag van rust zette Jaron Vicario de Rotterdamse ploeg op voorsprong. Met een schuiver in de verre hoek zorgde Kristofer Kristinsson voor de gelijkmaker. In de laatste vijf minuten sloeg Feyenoord via de invallers Splinter de Mooij en Lion Kalentjev alsnog toe. 

Bij Willem II stond Michael Woud onder de lat. Die deed het heel behoorlijk. Driess Saddiki speelde de eerste helft rechtsback. Elmo Lieftink maakte zijn eerste minuten na de winterstop. Uit de A-selectie deden verder James McGarry, Atakan Akkaynak, Victor van den Bogert en Karim Coulibaly mee. 

  1. Willem II - Ajax is al uitverkocht; Willem II - Fortuna bijna

    Willem II - Ajax is al uitver­kocht; Willem II - Fortuna bijna

    Ook bij de eerstvolgende thuiswedstrijd verwacht Willem II een vol stadion; dat is op zaterdag 30 maart (18.30 uur) tegen Fortuna Sittard. Voor dat duel zijn nog enkele honderden kaartjes beschikbaar. De Tricolores zijn na een moeizame seizoensstart inmiddels behoorlijk op dreef. Ze bereikten de bekerfinale en zijn na de uitzege bij Feyenoord (2-3) in het linkerrijtje van de eredivisie beland. Daardoor strijdt de ploeg van Adrie Koster op twee fronten voor een ticket voor Europees voetbal.