Volledig scherm
Pieter Bogaers was een vaste waarde bij het tweede team van Willem II. © Soccrates

Willem II 2 sluit af met zege

Voor Willem II 2 zit het seizoen er op. Het team van de Spaanse trainer Javier Rabanal won het laatste duel, uit tegen Fortuna Sittard, met 0-2. Dat gebeurde voornamelijk met spelers uit de jeugd. De al fors ingekrompen A-selectie kon met het oog op de wedstrijd van woensdag bij ADO Den Haag geen spelers afstaan.

Jarno Abbel, die zich deze week aan RKC Waalwijk gaat verbinden, en Pieter Bogaers waren de vaste krachten van Willem II 2. Daar speelden zeer geregeld spelers uit de A-selectie mee als ze ritme op moesten doen. Jordens Peters maakte er na zijn lange blessure zijn rentree. 

Willem II 2 slaagde er niet in zich te kwalificeren voor de kampioenspoule. Ook in de poule met de laagste geklasseerde ploegen uit twee klassen waren de prestaties niet om over naar huis te schrijven. Uit kostenoverwegingen besloot de Tilburgse club niet met een beloftenteam mee te doen aan de voetbalpiramide. De verscherpte regelgeving maakt het niet mogelijk daar geregeld spelers uit de A-selectie op te stellen.