Willem II-aanvaller Nunnely dolgelukkig na zege op Ajax: ‘Een droom om in de Arena te spelen’

VIDEOChe Nunnely zorgde vrijdagavond met Willem II voor spektakel tegen Ajax, zijn oude club. ,,Het was mijn droom om in de Arena te spelen.”

,,Wat een stunt. We winnen met 2-0 uit bij Ajax, wie had dat gedacht?”, aldus een dolgelukkig lachende Nunnely. Hij heeft een verleden bij Ajax, maar kwam nooit uit voor de hoofdmacht. ,,Dat ik hier nu met Willem II win, dat is dubbel feest.”

Nunnely had zelf een belangrijk aandeel in de zege, op hem werd de overtreding gemaakt waar de strafschop uitkwam. ,,Ik wilde de bal nog trappen, maar kon er niet meer bij. Toen ik viel, wist ik dat het een strafschop was”, vertelt de aanvaller. ,,Ik ging naar de Arena om mezelf te bewijzen, om belangrijk te zijn. Dat ik dat op deze manier doe, maakt het extra mooi. Dat we met 2-0 winnen, maakt het gewoon af.”

Nunnely werd een half uur voor tijd gewisseld bij een 0-1 stand. ,,Dat maakte het extra spannend. Maar de 0-2 gaf meer zekerheid.” Wat Willem II verder nog kan dit seizoen? ,,Wedstrijd op wedstrijd bewijzen we wat we kunnen, dat we gewoon een goede ploeg zijn. Elke wedstrijd die komt moeten we proberen te winnen met goed voetbal. Wie weet waar we aan het einde staan.”

Volledig scherm
© BSR Agency