Peter van den Berg is de nieuwe assistent-trainer van Willem II. ,,Ik wilde na een periode in de luwte weer aan de slag als trainer, maar ik kwam nergens aan tafel.”
Volledig scherm
PREMIUM
Peter van den Berg is de nieuwe assistent-trainer van Willem II. ,,Ik wilde na een periode in de luwte weer aan de slag als trainer, maar ik kwam nergens aan tafel.” © Pro Shots / Toin Damen

Willem II-assistent Van den Berg ging op avontuur in Abu Dhabi: ‘Onze spits kwam te laat en zei: ‘Don’t worry coach, let’s train’

Hij werkte in Abu Dhabi, zat met een groep talenten uit Saoedi-Arabië in Salou, had een prachttijd in Israël én was trainer van Willem II Onder-21. En nu is Peter van den Berg (51) assistent van de Tricolores. Over zijn buitenlandse avonturen en de lessen die hij daar leerde.

  1. Stoere Kerels | ‘Willem II was minstens gelijkwaardig en had meer verdiend in Almelo’

    Stoere Kerels | ‘Willem II was minstens gelijkwaar­dig en had meer verdiend in Almelo’

    In de podcast ‘Stoere Kerels’ bespreken BD-clubwatchers Dolf van Aert en Max van der Put wekelijks het wel en wee van Willem II. In aflevering 26 van dit seizoen blikken ze onder meer terug op de tumultueuze uitwedstrijd bij Heracles, waarin scheidsrechter Jochem Kamphuis een negatieve hoofdrol opeiste. René Vermetten, oud-perschef bij Willem II en nu actief voor Willem II Media en bij Oud Willem II, is de belgast in deze aflevering.
    Tilburg