Technisch directeur Teun Jacobs van Willem II: ,,Toen ik hier een mail over kreeg van de KNVB, dacht ik: ‘Wat is dít nou weer?’”
Volledig scherm
PREMIUM
Technisch directeur Teun Jacobs van Willem II: ,,Toen ik hier een mail over kreeg van de KNVB, dacht ik: ‘Wat is dít nou weer?’” © Pro Shots / Toin Damen

Willem II-directeur Jacobs baalt van blunder KNVB: ‘Erg slordig, dit kan serieuze consequenties hebben’

Technisch directeur Teun Jacobs van Willem II is absoluut niet blij met de recente misser van de KNVB. Dat zegt hij naar aanleiding van het feit dat de transferdeadline in Nederland een dag eerder verstrijkt dan in veel andere Europese competities. ,,Er gaan zich mogelijk absurde situaties voordoen.”

  1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
    PREMIUM
    MET VIDEO

    Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

    Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”