Volledig scherm
Kristofer Kristinsson bedankt de supporters na de wedstrijd tegen Roda JC, waarin hij (kort) zijn debuut maakte bij Willem II. © ANP Pro Shots

Willem II'er Kristinsson opgeroepen voor Jong IJsland

Willem II-aanvaller Kristofer Kristinsson (18) is voor het eerst opgeroepen voor Jong IJsland, dat op 22 maart een vriendschappelijke wedstrijd speelt tegen Jong Ierland en op 26 maart een EK-kwalificatie-interland tegen Jong Noord-Ierland.

Kristinsson maakte onlangs in de competitiewedstrijd tegen Roda JC (1-0 winst) zijn debuut voor het eerste elftal van Willem II. Hij viel toen kort voor tijd in voor Bartholomew Ogbeche. 

Kristinsson kwam anderhalf jaar geleden vanaf IJsland naar Willem II. Zijn ouders, jongere broer (die ook bij Willem II voetbalt) en zusje verhuisden met hem mee naar Tilburg. Hij mocht in de winterstop met de eerste selectie mee op trainingskamp naar Portugal en traint sindsdien vast mee met de A-kern. Eerder kwam Kristinsson al uit voor andere nationale jeugdelftallen, maar dit is de eerste keer dat hij voor Jong IJsland is opgeroepen.

Tsimikas

Kostas Tsimikas (21) is opnieuw opgeroepen voor Jong Griekenland. Dat team speelt op 22 maart op tegen Jong San Marino en op 27 maart tegen Jong Tsjechië. Beide wedstrijden staan in het teken van kwalificatie voor het EK. 

Volledig scherm
Kostas Tsimikas. © ANP Pro Shots
BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement