Jizz Hornkamp kijkt (net als zijn trainer) uit naar een heerlijke voetbaldag in Tilburg: ,,Het publiek gaat volle bak, dan is het hier echt een gekkenhuis.”
Volledig scherm
PREMIUM
Jizz Hornkamp kijkt (net als zijn trainer) uit naar een heerlijke voetbaldag in Tilburg: ,,Het publiek gaat volle bak, dan is het hier echt een gekkenhuis.” © Pro Shots / Toin Damen

Willem II heeft defensieve zorgen, Robbemond en Hornkamp kijken uit naar kolkend gekkenhuis: ‘Het gaat hier ontploffen’

Het lijkt erop dat Willem II het in de play-offwedstrijd tegen VVV-Venlo moet doen zonder Wessel Dammers. Voor meerdere van zijn defensieve collega's wordt het een race tegen de klok, maar hun meespelen is zeker nog niet uitgesloten. Ondertussen kijken trainer Reinier Robbemond en spits Jizz Hornkamp uit naar de ‘do or die-wedstrijd’ in een kolkend stadion.

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.