Willem II heeft met Driess Saddiki eerste aanwinst binnen

VideoWillem II heeft Driess Saddiki als eerste nieuwe speler voor het komende seizoen gepresenteerd. De 21-jarige voetballer uit Tegelen  tekende een contract voor drie seizoenen met een optie voor nog een jaar. 

Saddiki stond afgelopen seizoen onder contract bij Fortuna Sittard, waar hij mee naar de eredivisie promoveerde. Zijn contract bij de Limburgse club liep af. Hij zou de opvolger van Pedro Chirivella kunnen worden, die na een huurperiode van een jaar terugkeerde naar Liverpool. Hij komt voor een van de posities voor de defensie.

Saddiki kwam relatief pas laat in het betaald voetbal terecht. Hij verruilde in 2014 SC Irene voor Fortuna Sittard. In het seizoen 2014-2015 debuteerde hij op de laatste speeldag in de A-ploeg. Het seizoen daarop volgde zijn doorbraak. Op 16 september 2016 maakte hij tegen Cambuur zijn eerste doelpunt in de eerste divisie. 

Saddiki speelde dit seizoen 36 wedstrijden voor Fortuna, waarin hij een keer scoorde. In totaal kwam hij tot 78 eerste divisieduels voor Fortuna en twee doelpunten. 

Volledig scherm
Driess Saddiki tekent bij Willem II © Pro Shots / Toin Damen
BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement