Fran Sol vertrekt naar Dinamo Kiev.
Volledig scherm
PREMIUM
Fran Sol vertrekt naar Dinamo Kiev. © Soccrates

Willem II incasseert 3,5 miljoen euro voor Fran Sol, spelersgroep gunt spits droomtransfer

Een speler voor niks binnen halen en 2,5 jaar later voor 3,5 miljoen euro verkopen. Dan heb je het als club niet slecht gedaan. Het overkomt Willem II met Fran Sol. 

Fran Sol kon gisteren in het begin van de middag eindelijk op het vliegtuig naar Kiev stappen. Als de medische test goed uitpakt zal hij er een vijfjarig contract tekenen dat hem in een klap miljonair maakt. Willem II houdt 3,5 miljoen euro over aan de transactie met de Spaanse spits, die in de zomer van 2016 transfervrij overkwam van Villarreal B.

  1. Opsporing Verzocht vraagt aandacht voor aanslag op voormalig Willem II-speler Abdellaoui

    Opsporing Verzocht vraagt aandacht voor aanslag op voormalig Willem II-speler Abdellaoui

    Het televisieprogramma Opsporing Verzocht besteedt dinsdagavond uitgebreid aandacht aan de aanslag op voormalig profvoetballer Yassine Abdellaoui. De voormalig speler van Willem II, NAC, Rayo Vallecano, NEC en De Graafschap werd op woensdagavond 6 februari 2019 om half 12 ’s avonds op de George Sliekerkade in Amsterdam onder vuur genomen door een onbekende schutter. Abdellaoui overleefde de aanslag op zijn leven, maar een jaar na de aanslag doet de politie nog altijd pogingen om de aanslagpleger te vinden.