Pol Llonch
Volledig scherm
Pol Llonch © BSR/SOCCRATES

Willem II-middenvelder Llonch blijft fit met het hele gezin: ook dochtertje krijgt rol in filmpje

‘Al mal tiempo, buena cara’, schrijft Willem II-middenvelder Pol Llonch op zijn Instagram. Vrij vertaald: slecht weer bestrijd je met een zonnig gezicht. Dat de Spanjaard dat zelf naleeft, blijkt uit het filmpje dat hij erbij zet.

De middenvelder doet er alles aan om thuis fit te blijven en maakt daar een gezellige familieaangelegenheid van. Samen met vriendin Núria Serra Bèrard bewijst hij in vorm te zijn. De twee hebben een filmpje opgenomen, met een kleine work-out op muziek, waarin ook nog een rol is weggelegd voor dochter Lucía.

,,Slecht weer bestrijd je met een zonnig gezicht. Het is een aparte week geweest, thuis getraind, gezelschapsspelletjes gespeeld, FaceTimen met 10 vrienden tegelijk die op kilometers afstand zijn en heel veel dingen gedaan die we normaal nooit zouden doen. Altijd met een lach, met dank aan mijn fantastische familie. Sterkte aan iedereen in de wereld, want dit is slechts een klein steentje op de weg in dit prachtige leven dat ons gegeven is”, schrijft de middenvelder in een betoog op Instagram.

Bekijk hier het filmpje: