Volledig scherm
Marios Vrousai ligt met een kuitblessure in het gras. Henri van Amelsfort helpt hem. Trainer Adrie Koster (r) komt polshoogte nemen. © BD

Willem II mist Dankerlui nog tegen VVV-Venlo

Willem II zal het ook zaterdag in de thuiswedstrijd tegen VVV Venlo nog zonder Damil Dankerlui moeten stellen. De multifunctionele speler, die tegen Feyenoord met een knieblessure uitviel, traint nog steeds gescheiden van de groep. Hij deed, net als Che Nunnely, loopoefeningen. Bart Nieuwkoop trainde wel voluit mee. 

Afgelopen zondag ontbrak Dankerlui bij de uitwedstrijd tegen Heracles. Trainer Adrie Koster posteerde toen Freek Heerkens op de rechtsbackpositie en liet Miquel Nelom als linksback debuteren. Dergelijke mutaties zijn zaterdag waarschijnlijk niet nodig. Fernando Lewis is er uiteraard niet bij. Justin Ogenia, die in de wedstrijd met de beloften afgelopen maandag een blessure opliep, ontbrak woensdagochtend ook op het trainingsveld. 

Georgios Strezos, de beoogde nieuwe doelman uit Griekenland, was woensdag nog niet op het trainingsveld. De Tilburgse club verwacht dat de voormalig sluitpost van OFI Kreta donderdag zijn opwachting zal maken. Een andere Griek, Marios Vrousai, maakte de training niet af. Na een botsing tijdens een positiespelletje bleef hij in het gras liggen. In gezelschap van hersteltrainer Henri van Amelsfort verliet hij de training.

Vrousai liep een kuitblessure op. Volgens trainer Adrie Koster leek de schade mee te vallen. Die boog zich op het trainingsveld over zijn Griekse international. 

Volledig scherm
Bij de training krijgen de keepers weerstand van een elastiek dat aan de paal bevestigd is. Verder commentaar is overbodig. © BD