Marios Vrousai ligt met een kuitblessure in het gras. Henri van Amelsfort helpt hem. Trainer Adrie Koster (r) komt polshoogte nemen.
Volledig scherm
Marios Vrousai ligt met een kuitblessure in het gras. Henri van Amelsfort helpt hem. Trainer Adrie Koster (r) komt polshoogte nemen. © BD

Willem II mist Dankerlui nog tegen VVV-Venlo

Willem II zal het ook zaterdag in de thuiswedstrijd tegen VVV Venlo nog zonder Damil Dankerlui moeten stellen. De multifunctionele speler, die tegen Feyenoord met een knieblessure uitviel, traint nog steeds gescheiden van de groep. Hij deed, net als Che Nunnely, loopoefeningen. Bart Nieuwkoop trainde wel voluit mee. 

 1. Eredivisie is halverwege; nieuwe fase in ‘coronaprotocol’ KNVB

  Eredivisie is halverwege; nieuwe fase in ‘coronapro­to­col’ KNVB

  Toen vorig seizoen de competities in ere- en eerste divisie voortijdig moesten worden gestaakt vanwege het coronavirus, bleek er geen reglement te zijn met betrekking tot promotie, degradatie, kampioenschap en de verdeling van Europese tickets. Dat leverde een hoop gedoe op en zelfs tucht- en rechtszaken. Inmiddels is een en ander dichtgetimmerd met een protocol. Bij de totstandkoming daarvan waren vertegenwoordigers van de KNVB en van de ere- en eerste divisie betrokken.
 1. Bekijk hier alle samenvattingen uit de eredivisie en Keuken Kampioen Divisie

  Bekijk hier alle samenvat­tin­gen uit de eredivisie en Keuken Kampioen Divisie

 2. Van Bommel of Stevens als opvolger van Koster? 'Zou gesignaleerd zijn met Martin van Geel'
  Play

  Van Bommel of Stevens als opvolger van Koster? 'Zou gesigna­leerd zijn met Martin van Geel'