Volledig scherm
Thom Haye in duel met Ridgeciano Haps © ANP Pro Shots

Willem II niet verder met Haye, Lachman en Ogbeche

Willem II zal Thom Haye, Bartholomew Ogbeche en Darryl Lachman geen nieuw contract aanbieden. Ook derde doelman Stefan van der Lei, Giliano Wijnaldum en Eyong Enoh komen niet meer in de plannen van de Tilburgse club voor.

Voor de betreffende spelers moest Willem II voor 1 april het contract opzeggen. Zij kregen de mededeling dat er eventueel na het seizoen nog gepraat zou worden. Maar maandag kreeg het zestal te horen dat Willem II afscheid van ze neemt.

Over Asumah Abubakar en Etien Velikonja is nog geen beslissing genomen. Dat is wat gecompliceerder omdat beide spelers dit seizoen zwaar geblesseerd raakten. Andreias Calcan, nog in de play-offs actief met FC Dordrecht, krijgt later duidelijkheid of hij nog voor een contract in aanmerking komt. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Van stiltegebied tot Sollaan: plagerijen tussen Willem II en NAC door de jaren heen

    Van stiltege­bied tot Sollaan: plagerijen tussen Willem II en NAC door de jaren heen

    TILBURG/BREDA - De fans van Willem II scoorden in de vroege dinsdagochtend de openingstreffer in de inmiddels traditionele ludieke supportersstrijd voorafgaand aan de derby tegen NAC. Her en der in Breda werden posters en spandoeken opgehangen die het overmatige biergebruik van de NAC-fans belachelijk maakt: ‘iedereen lacht om carnavalsvereniging NAC’ en ‘Hoe dieper we zinken, hoe meer we drinken’.

poll

Fran Sol heeft de kwaliteiten om eerste spits van Feyenoord te worden

Fran Sol heeft de kwaliteiten om eerste spits van Feyenoord te worden

  • Ja (76%)
  • Nee (24%)
2081 stemmen