Pro Shots / Toin Damen
Volledig scherm
© Pro Shots / Toin Damen

Willem II-rugsponsor Logistic Force in jubileumjaar ook op thuisshirt: Brussels Airport verdwijnt

Eerder werd al bekend dat Logistic Force ook komend seizoen (2021/22) als sponsor op de achterkant van het uitshirt van Willem II staat, maar het Tilburgse bedrijf zet een volgende stap en zal in het seizoen van het 125-jarig jubileum ook op de achterkant van het thuisshirt prijken. Brussels Airport keert daar niet terug.

 1. Voorpublicatie jubileumboek: Willem II's Europese ticket ging in 1955 via NAC naar PSV
  PREMIUM

  Voorpubli­ca­tie jubileum­boek: Willem II's Europese ticket ging in 1955 via NAC naar PSV

  Willem II werd in 1955 landskampioen en in dat jaar beleefde de Europa Cup zijn geboorte. Groot was de verontwaardiging in Tilburg toen niet Willem II, maar Holland Sport werd uitverkoren voor deelname. Uiteindelijk mochten de Tricolores tóch Europa in, maar gingen ze niet... Waarom is te lezen in deze voorpublicatie uit het jubileumboek ‘Willem II, een beeld van een club’, geschreven door Matty Verkamman, Henk Mees en Frans van den Nieuwenhof.
 2. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”