Willem II-spits Fran Sol vader geworden, zoon heet Fran Sol Jr.

Fran Sol is vrijdag even voor middernacht vader geworden van een zoontje. Dat heeft de Spaanse spits van Willem II tegenover het Brabants Dagblad bevestigd. Op Instagram maakte hij later bekend dat zijn zoon Fran Sol Jr. heet.

Fran Sol, die donderdag al een training liet schieten, werd vrijdag in het begin van de avond door supporters in het ziekenhuis gesignaleerd. Later verscheen er een foto waarop hij te zien was met de kleine Sol. 

Het vaderschap leek vorig jaar even heel ver weg voor de voetballer. Er werd een gezwel bij een van zijn testikels geconstateerd, dat operatief verwijderd moest worden. Het bleek niet kwaadaardig te zijn. In de onzekere periode tussen operatie en uitkomst van het onderzoek kreeg Sol veel steun van de supporters van Willem II, van de club en van zijn medespelers. Iedereen leefde mee met de Spanjaard.

In juni maakte Fran Sol bekend dat zijn vrouw Aida zwanger was. 

FC Emmen

Overigens hoeven de Willem II-supporters niet bang te zijn dat ze Fran Sol moeten missen tijdens de laatste eredivisiewedstrijd van 2018. Zondag tegen FC Emmen is Sol er gewoon bij.

Volledig scherm
Fran Sol met de kleine Sol in zijn armen © BD