Volledig scherm
Thomas Meissner © Pro Shots / Toin Damen

Willem II-trainer Koster neemt Meissner strafschop kwalijk: 'Onbegrijpelijk voor mij'

VideoDe VAR moest eraan te pas komen, maar de overtreding van Willem II-verdediger Thomas Meissner op Feyenoorder Jan-Arie van der Heijden was er wel degelijk. Een strafschop voor Feyenoord was het gevolg, iets wat trainer Adrie Koster de verdediger erg kwalijk neemt.

,,Elke week geven we het aan: blijf met je handen van die spelers af", vertelt Koster voor de camera van FOX Sports. ,,Dit is onbegrijpelijk voor mij. Je weet dat de VAR meekijkt en toch gebeurt het nog. Ja, dat neem ik hem kwalijk."

Meissner zelf vond de beslissing van scheidsrechter Blom discutabel. ,,Hij blokt me eerst en staat op mijn voet. We vechten om de bal", legt Meissner voor de camera van FOX Sports uit. Op het moment dat de verdediger Van der Heijden vasthoudt, is de bal naar eigen zeggen 'al het stadion uit'. ,,Maar hij kan hem geven."

Terechte uitslag

Trainer en speler vonden allebei wel dat de uitslag (1-1) terecht was. ,,We hebben een hele goede wedstrijd gespeeld", aldus Meissner. ,,Ik zou heel teleurgesteld zijn geweest als we hier 0 punten gehaald hadden."

Videoreactie Driess Sadiki

Videoreactie Timon Wellenreuther