Volledig scherm
Willem II - PSV: 0-0 © Foto Pro Shots

Willem II wijzigt 'succesformule' niet

TILBURG - Willem II-trainer Erwin van de Looi lijkt niet van zins om wisselingen aan te brengen in het elftal dat afgelopen zaterdag begon aan de thuiswedstrijd tegen PSV, waarin verdienstelijk gelijkgespeeld werd (0-0).

Bij de partijvorm tijdens de tactische training woensdagochtend vormden dezelfde elf spelers als afgelopen zaterdag het basisteam. Dat betekent dat Freek Heerkens (middenveld) en Thom Haye (linksbuiten) opnieuw worden verkozen boven Erik Falkenburg en Asumah Abubakar. De in de rust tegen PSV geblesseerd uitgevallen linksback Derrick Tshimanga lijkt op tijd hersteld om in Deventer te kunnen beginnen.

Ziekenboeg
De spelers in de ziekenboeg (Guus Joppen, Dico Koppers en Branco van den Boomen) maken al wel vorderingen, maar zullen vrijdag nog niet tot de wedstrijdselectie behoren. Tijdens de 11 tegen 11-partij op de training bleven ze woensdag aan de kant.

Willem II bezet de 16de plek in de eredivisie met elf punten uit dertien duels; Go Ahead heeft evenveel punten, maar een iets slechter doelsaldo (-9 om -11).

poll

Willem II had Wout Weghorst nooit moeten laten gaan

Willem II had Wout Weghorst nooit moeten laten gaan

  • Eens (62%)
  • Oneens (38%)
1217 stemmen