Volledig scherm
Pol Llonch, die nog steeds op het punt staat om voor de tweede keer vader te worden, is tegen Quick geschorst © BSR/SOCCRATES

Willem II zonder Marios Vrousai en Pol Llonch

Willem II moet het woensdagavond in het bekerduel met Quick nog stellen zonder Marios Vrousai en Pol Llonch. De Griekse middenvelder wordt nog geplaagd door een enkelblessure. De Spanjaard is na zijn gele kaart vorig seizoen in de bekerfinale tegen Ajax geschorst.

Het zijn niet de enige afwezigen. Llonch en Vrousai voegen zich bij Fernando Lewis, Miquel Nelom en João Queirós. De vraag is of de andere linker centrale verdediger, Jordens Peters, wel zal spelen. ,,Als er drie wedstrijden in een week op het programma staan kijken we altijd wat het beste is voor mijn knie. Het gaat nu uitstekend. Dat wil ik wel graag zou houden", aldus Peters.

Trainer Adrie Koster verklaarde zo min mogelijk concessies te willen doen. Daarmee wil hij aangeven dat Willem II de wedstrijd tegen Quick serieus neemt. Jhonny Quiñonez vervangt waarschijnlijk Llonch, terwijl Victor van den Bogert een optie is als Peters niet zou spelen.

Vermoedelijke opstelling Willem II: Wellenreuther; Nieuwkoop, Holmen, Peters, Heerkens; Saddiki, Ndayishimiye, Quiñonez; Nunnely, Pavlidis, Köhlert.