Volledig scherm
Thom Haye scoorde vier keer voor Willem II tegen de Diessense selectie. © Toin Damen/Pro Shots

Willem ll meteen op stoom in Diessen

DIESSEN - Een paar dagen na de eerste training van het seizoen heeft Willem ll z'n eerste oefenwedstrijd met 16-0 gewonnen van de Diessense selectie.

De doelpunten werden maandagavond keurig verdeeld over de twee helften, waarin Willem ll ook met twee totaal verschillende elftallen aantrad.

De treffers werden onder toeziend oog van ruim 1200 toeschouwers gemaakt door Thom Haye (4), Jari Schuurman (2), Bartholomew Ogbeche (2), Fran Sol (2), Dani Koks (2), Bruno Andrade, Dico Koppers, Niels Wouters en Erik Falkenburg. Namens de Diessense selectie waren Melvin Timmermans (voor rust) en Niels Heerbeek (na rust) dicht bij een treffer.

Gretig
Willem II-trainer Erwin van de Looi constateerde na afloop tevreden dat de drie nieuwkomers allemaal meermaals gescoord hadden. Ook deed het hem deugd dat hij zowel voor als na rust een gretig Willem II had gezien en dat beide teams acht doelpunten maakten. ,,Maar dat wil niet zeggen dat ik over alles tevreden ben deze wedstrijd. Er valt altijd progressie te maken." Dat kan Willem II dinsdagavond al tonen, als de tweede oefenwedstrijd op het programma staat. In Loon op Zand is Uno Animo dan de tegenstander (aanvang 19.00 uur).

Lees een artikel over de oefenwedstrijd in het Brabants Dagblad, editie Tilburg, van dinsdag 28 juni.

poll

Ogbeche en Sol vormen een goed aanvalsduo

Ogbeche en Sol vormen een goed aanvalsduo

  • Eens (94%)
  • Oneens (6%)
228 stemmen