Willem Weijs tijdens een training van Willem II Onder 21: ,,Als je jongens uit hun comfortzone haalt, laten ze vaak hun ware aard zien'.
Volledig scherm
PREMIUM
Willem Weijs tijdens een training van Willem II Onder 21: ,,Als je jongens uit hun comfortzone haalt, laten ze vaak hun ware aard zien'. © Pix4Profs / Jules van Iperen

Willem Weijs, trainer van Willem II Onder 21: ‘Ze moeten de noodzaak van het presteren voelen’

De selectie van de Onder 21 van Willem II telt liefst 27 spelers. Trainer Willem Weijs erkent dat dat een behoorlijk grote groep is. Maar daar is uiteraard over nagedacht.

 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.