Volledig scherm
PREMIUM
Thomas Kok tijdens zijn debuut voor FC Dordrecht. © Niels Boersema PRO SHOTS

‘Wonder van Leeuwarden’ verrijkt Thomas Kok

Thomas Kok keert, veel ervaringen rijker, eind juni weer terug bij Willem II. Het spelen van wedstrijden is precies wat de Tilburger, verhuurd aan FC Dordrecht, nodig had. Er volgen er nog minimaal twee.

,,Nog twee wedstrijden”, zegt Thomas Kok. Hij verbetert zich meteen en maakt er ‘nog vier wedstrijden’ van. Sinds die gedenkwaardige zaterdag weet je het met FC Dordrecht maar nooit. Als huurling maakte de 19-jarige Tilburger vorige week deel uit van het Wonder van Leeuwarden. Met FC Dordrecht haalde hij een zo op het oog kansloze 4-1 achterstand op om uiteindelijk vanaf de stip nog door te stoten naar de volgende ronde. ,,Ik had ook een strafschop willen nemen en die op zeker binnen geschoten. Maar toen ik aan de zijlijn kwam hadden er zich al vijf spelers gemeld, terwijl we helemaal niet op strafschoppen getraind hadden”, zegt Kok, die in de beslissende serie toeschouwer was.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Van stiltegebied tot Sollaan: plagerijen tussen Willem II en NAC door de jaren heen

    Van stiltege­bied tot Sollaan: plagerijen tussen Willem II en NAC door de jaren heen

    TILBURG/BREDA - De fans van Willem II scoorden in de vroege dinsdagochtend de openingstreffer in de inmiddels traditionele ludieke supportersstrijd voorafgaand aan de derby tegen NAC. Her en der in Breda werden posters en spandoeken opgehangen die het overmatige biergebruik van de NAC-fans belachelijk maakt: ‘iedereen lacht om carnavalsvereniging NAC’ en ‘Hoe dieper we zinken, hoe meer we drinken’.

poll

Fran Sol heeft de kwaliteiten om eerste spits van Feyenoord te worden

Fran Sol heeft de kwaliteiten om eerste spits van Feyenoord te worden

  • Ja (76%)
  • Nee (24%)
1989 stemmen