Willem II-spits Kwasi Wriedt weet dat het beter moet: ,,In de positiespellen en partijtjes zie ik vertrouwen, in wedstrijden is dat compleet verdwenen.”
Volledig scherm
PREMIUM
Willem II-spits Kwasi Wriedt weet dat het beter moet: ,,In de positiespellen en partijtjes zie ik vertrouwen, in wedstrijden is dat compleet verdwenen.” © ANP

Worstelende Wriedt zelfkritisch op jacht naar verbetering: ‘Als je me niet kent, kan ik lui lijken’

Het zijn bepaald niet de weken van Willem II, maar ook zeker niet die van Kwasi Wriedt (27). Net zoals al zijn ploeggenoten worstelt ook hij verschrikkelijk met zijn vorm. De bonkige spits is zelfkritisch.

 1. Beschamende avond in Eindhoven: de problemen zitten diep bij zwalkend, blunderend en hardleers Willem II
  PREMIUM

  Beschamen­de avond in Eindhoven: de problemen zitten diep bij zwalkend, blunderend en hardleers Willem II

  Door de doldwaze 3-2 nederlaag bij Jong PSV van gisteravond heeft Willem II nu 13 van de 21 gespeelde competitieduels níet gewonnen. Cijfers waarvoor een club die - sowieso qua status en budget - mee móét doen om promotie zich de ogen uit de kop moet schamen. Op deze manier komt zelfs deelname aan de play-offs serieus in gevaar. En dat is een dieptrieste en behoorlijk ernstige conclusie.
 2. Statement onder hoogspanning: Willem II doet (precies op tijd) aan broodnodige klantenbinding
  PREMIUM

  Statement onder hoogspan­ning: Willem II doet (precies op tijd) aan broodnodi­ge klantenbin­ding

  Een statement richting de ongeruste achterban, in de vorm van strijd én een klinkende overwinning. Dát was de reddingsboei die het ronddobberende Willem II vrijdagavond kei- en keihard nodig had. En die werd ook gegrepen. Vlekkeloos ging het tegen Helmond Sport allemaal nog niet, maar precies op het moment dat de boel in Tilburg op ontploffen stond, kweekten de Tricolores weer wat goodwill: 5-1.