Fortuna-speler Zian Flemming juicht in een leeg stadion nadat hij zijn ploeg op 3-0 heeft gezet tegen Willem II eerder dit seizoen.
Volledig scherm
Fortuna-speler Zian Flemming juicht in een leeg stadion nadat hij zijn ploeg op 3-0 heeft gezet tegen Willem II eerder dit seizoen. © Pro Shots / Johan Manders

Zelfs ‘uitgespeeld’ Fortuna wil geen fangeluiden in stadion Willem II

Hoewel Fortuna Sittard alleen nog op papier een kans heeft op een plek in de play-offs om Europees voetbal, wil de Limburgse club geen toestemming geven voor het afspelen van fangeluiden in het stadion van Willem II tijdens de wedstrijd zondagmiddag. Voor de Tilburgers zijn de belangen wél groot. 

  1. Programma eredivisie bekend: AZ-PSV eerste topper, Willem II opent thuis tegen Feyenoord

    Programma eredivisie bekend: AZ-PSV eerste topper, Willem II opent thuis tegen Feyenoord

    De eredivisie keert komend seizoen terug naar een ‘normaal’ competitieprogramma. Anders dan tijdens de coronacrisis komt er nu geen Superjanuari met een reeks van toppers kort na elkaar. De onderlinge duels tussen Ajax, PSV, AZ en Feyenoord worden weer als vanouds over het hele seizoen verspreid. De competitie start in het weekeinde van 13 augustus met - vooralsnog - beperkt publiek. Ajax opent in Amsterdam tegen NEC, PSV moet naar Heracles en Feyenoord start in Tilburg bij Willem II.