Fortuna-speler Zian Flemming juicht in een leeg stadion nadat hij zijn ploeg op 3-0 heeft gezet tegen Willem II eerder dit seizoen.
Volledig scherm
Fortuna-speler Zian Flemming juicht in een leeg stadion nadat hij zijn ploeg op 3-0 heeft gezet tegen Willem II eerder dit seizoen. © Pro Shots / Johan Manders

Zelfs ‘uitgespeeld’ Fortuna wil geen fangeluiden in stadion Willem II

Hoewel Fortuna Sittard alleen nog op papier een kans heeft op een plek in de play-offs om Europees voetbal, wil de Limburgse club geen toestemming geven voor het afspelen van fangeluiden in het stadion van Willem II tijdens de wedstrijd zondagmiddag. Voor de Tilburgers zijn de belangen wél groot. 

  1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
    PREMIUM
    MET VIDEO

    Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

    Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”