Dave en Sandra met hun honden Cooper en Donny en konijn Binky. Ze zijn drie jaar geleden ingetrokken bij vader om voor hem te zorgen, maar nu hij is overleden moeten ze het huis verlaten en staan ze in januari op straat.
Volledig scherm
PREMIUM
Dave en Sandra met hun honden Cooper en Donny en konijn Binky. Ze zijn drie jaar geleden ingetrokken bij vader om voor hem te zorgen, maar nu hij is overleden moeten ze het huis verlaten en staan ze in januari op straat. © Frank Jansen

Als mantelzorger trokken ze bij hun (schoon)vader in, maar nu hij dood is, moeten ze het sociale huurhuis uit

Toen haar moeder overleed en het steeds slechter met haar vader ging, besloot Sandra samen met haar man Dave hun sociale huurhuis op te zeggen en bij haar vader in te trekken om voor hem te zorgen. Nu hij is overleden, mogen ze niet in zijn sociale huurhuis blijven en dreigen ze in januari op straat te staan.

 1. Invalide Fred (55) komt niet in aanmerking voor benedenwoning: ‘Mijn inkomen is op 1,3 miljoen geschat’
  Play
  PREMIUM
  met Video

  Invalide Fred (55) komt niet in aanmerking voor benedenwo­ning: ‘Mijn inkomen is op 1,3 miljoen geschat’

  Weduwnaar Fred Starrenburg (55) komt zijn huurflatje op drie hoog achter amper meer uit. Er is geen lift en vanwege een longaandoening en verbrijzeld been kan hij niet meer traplopen. Zijn verzoek voor een benedenwoning is meermaals afgewezen, omdat zijn inkomen door een foutje op maar liefst 1,3 miljoen euro is geschat. ‘Ze drijven je tot waanzin’.