Het geld zou gebruikt worden om de wijkstallingsgarage in het Zeeheldenkwartier te verduurzamen, zoals hier op dit plaatje. Maar dat bleek later niet meer te mogen van de gemeente.
Volledig scherm
PREMIUM
Het geld zou gebruikt worden om de wijkstallingsgarage in het Zeeheldenkwartier te verduurzamen, zoals hier op dit plaatje. Maar dat bleek later niet meer te mogen van de gemeente. © Illustratie bewoners Zeeheldenkwartier

Bewoners krijgen 70.000 euro voor zonnepanelen, maar gemeente bedenkt zich en keert niet uit

Ze waren dolgelukkig met de prijs voor hun plan om zonnepanelen op het dak van de garage aan de Prins Hendrikstraat te plaatsen. De bewoners van het Haagse Zeeheldenkwartier wonnen er 70.000 euro mee. Ze kregen vorig jaar een cheque van de gemeente, maar hebben nooit een cent ontvangen. De gemeente heeft zich bedacht.  

0 reacties

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.