Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Getty Images

De winnaars van de energiecrisis: honderdduizenden gezinnen hebben juist lagere rekening

Honderdduizenden huishoudens verdienen honderden euro’s aan de energiecrisis. Of omdat ze heel veel zonnepanelen hebben of omdat ze nog een langjarig contract met oude prijzen hebben en ook de belastingvoordelen krijgen.

2 reacties

 • Theu Jonkergouw

  1 maand geleden
  Verdienen? Dat doen diegene die met een minimum inkomen welke een contract hebben tegen een lage prijs en toch geld krijgen als tegemoetkoming 1200 euro
 • Rob Gestel

  2 maanden geleden
  Een vraag voor Maureen Veurman van Essent, wordt de stroom waarvoor slechts 5 cent per kWh wordt vergoed dan ook voor dezelfde prijs verkocht aan andere klanten, of gaat deze voor de volle mep naar andere klanten?
 1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
  PREMIUM
  MET VIDEO

  Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

  Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”