De naturellen veroveren de woonkamer en nu ook de keuken. In plaats van wit wordt bijvoorbeeld ‘greige’ populair, een kleur tussen grijs en beige. Styling Kim van Rossenberg.
Volledig scherm
De naturellen veroveren de woonkamer en nu ook de keuken. In plaats van wit wordt bijvoorbeeld ‘greige’ populair, een kleur tussen grijs en beige. Styling Kim van Rossenberg. © Sjoerd Eickmans, vtwonen

Keukens worden zachter en warmer van kleur en vorm: ‘Er is wat meer elegantie’

vraag 't vtwonenVoor veel Nederlanders bleek de pandemie aanleiding om eindelijk eens dat kookeiland aan te schaffen dat ze zo mooi vinden. Keukenzaken hebben al bijna twee jaar met een hoge werkdruk te maken. Welke kleuren en details zijn het populairst? Formulemanager Tanja Saarberg van vtwonen vertelt over de trends van 2022.

  1. Sterkste daling van prijzen bestaande koopwoningen in tien jaar

    Sterkste daling van prijzen bestaande koopwonin­gen in tien jaar

    De prijzen van bestaande koopwoningen zijn in december opnieuw gedaald ten opzichte van de maand ervoor. Volgens het Kadaster en het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) zakten de prijzen met 2,3 procent ten opzichte van november, de sterkste daling in tien jaar. De prijzen zwakken nu al vijf maanden op rij af. Over heel 2022 gingen de prijzen nog wel met gemiddeld 13,6 procent omhoog in vergelijking met een jaar eerder.