Kopen Zonder Kijken-stel plotsklaps eigenaar van pand vol houtworm: ‘Tranen in de ogen’

Update / video1,5 miljoen mensen zagen gisteravond hoe het Amsterdamse stel Job (33) en Denise (34) peentjes zweette nadat ze hun handtekeningen hadden gezet onder een blind contract in de kijkcijferhit Kopen Zonder Kijken. Voor de jonge ouders werd een geschikt jaren 30-huis in hartje Alkmaar gevonden, dat vol bleek te zitten met houtworm.

 1. Martijn Krabbé sluit huizenprogramma af met ‘rare zaak’

  Martijn Krabbé sluit huizenpro­gram­ma af met ‘rare zaak’

  De laatste aflevering van Kopen Zonder Kijken, het programma waarin presentator Martijn Krabbé en zijn team woningen aankopen voor deelnemers die het huis nog nooit hebben gezien, trok gisteravond 975.000 kijkers. Daarmee staat de RTL 4-show op de zesde plek in de lijst met de best bekeken programma's van gisteren, blijkt uit de kijkcijferlijst van de Stichting Kijkonderzoek. In de slotaflevering stond een ‘rare zaak’ centraal.
 1. Jong Kopen Zonder Kijken-stel krijgt ondanks klein budget tóch een paleisje en verslaat de Meilandjes
  Play
  Update / Video

  Jong Kopen Zonder Kij­ken-stel krijgt ondanks klein budget tóch een paleisje en verslaat de Meilandjes

  Het team van Kopen zonder Kijken stond gisteravond voor een flinke uitdaging: een woning vinden voor de zwangere Deveny en haar man Roy, met een budget van slechts 210.000 euro. Makelaar Alex van Keulen vond een stulpje voor het stel, maar daardoor bleef er weinig geld over voor de benodigde verbouwing én inrichting. Toch kregen de tortelduifjes aan het eind van de rit hun paleisje opgeleverd. En wat voor één.