Minister Kajsa van Ollongren (Binnenlandse Zaken) wil niet dat de baatbelasting wordt gebruikt voor het terugbetalen van duurzaamheidsinvesteringen.
Volledig scherm
PREMIUM
Minister Kajsa van Ollongren (Binnenlandse Zaken) wil niet dat de baatbelasting wordt gebruikt voor het terugbetalen van duurzaamheidsinvesteringen. © ANP

Minister Ollongren vindt dat Wijk bij Duurstede boekje te buiten gaat bij verduurzamen woningen

verduurzamen woningWijk bij Duurstede heeft - denkt de gemeente zelf - een slimme manier gevonden om huizen te verduurzamen. Zonder dat de woonlasten voor huizenbezitters stijgen. Dat is ook wat in het Klimaatakkoord staat. Maar minister Kajsa Ollongren vindt dat de gemeente z’n boekje te buiten gaat.  

 1. Kijkcijferrecord voor somber gestemd Kopen Zonder Kijken-stel
  video

  Kijkcijfer­re­cord voor somber gestemd Kopen Zonder Kij­ken-stel

  Met een lange wensenlijst en een budget van 350.000 euro had het Kopen Zonder Kijken-stel Jessica en Jaap nog weinig hoop in het vinden van hun droomhuis. Toch kreeg het team van Martijn Krabbé het gisteravond voor elkaar om een grote glimlach op het gezicht van het stel te toveren. ,,Wauw, dit is gewoon ons huis”, riepen Jaap en Jessica uit na het zien van hun nieuwe paleisje, zagen 1,7 miljoen kijkers. Nooit eerder zagen zoveel mensen het programma.
 1. Opa BOEM schiet al zo'n 50 jaar carbid: 'Hoe harder, hoe mooier'
  Play

  Opa BOEM schiet al zo'n 50 jaar carbid: 'Hoe harder, hoe mooier'

 2. Ruiten van geparkeerde auto gesprongen door vuurwerk in Oss
  Play

  Ruiten van geparkeer­de auto gesprongen door vuurwerk in Oss