Jonge huizenkopers die kunnen worden geholpen door ouders of andere familieleden hebben een voorsprong op starters die er alleen voor staan.
Volledig scherm
Jonge huizenkopers die kunnen worden geholpen door ouders of andere familieleden hebben een voorsprong op starters die er alleen voor staan. © Getty Images

Nieuw huizenplatform exclusief voor mensen die hun eigen huis ook te koop zetten

Huizenplatform Funda gaat concurrentie krijgen van Cirkl, een onlangs gelanceerde site die als unieke voorwaarde heeft dat je alleen kunt zoeken naar te koop staande woningen als je je eigen huis ook te koop zet. Volgens oprichter Jeroen Wilhelm komen er op die manier veel meer huizen op de markt die voorheen ‘onder de radar’ bleven. Makelaars zien er wel brood in, laat branchevereniging VBO weten.

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.