Tea Basch-Van Seters (54) en haar buren zijn ten einde raad, door de schade door een lekkage in hun huurwoningen in Sliedrecht, waar zij helemaal niets aan konden doen. ,,Wanneer komt er nu eens een oplossing? Wij kunnen dit niet betalen!”
Volledig scherm
PREMIUM
Tea Basch-Van Seters (54) en haar buren zijn ten einde raad, door de schade door een lekkage in hun huurwoningen in Sliedrecht, waar zij helemaal niets aan konden doen. ,,Wanneer komt er nu eens een oplossing? Wij kunnen dit niet betalen!” © Jeffrey Groeneweg

Tea en buren zijn radeloos door huurwoningen vol met schimmel: ‘We worden bijna uitgelachen, zo voelt het’

Schimmels, vochtplekken, een muffe lucht in huis. Een hoestje dat maar niet over gaat. Tea Basch-Van Seters (54) en haar buren zijn ten einde raad. Een bouwfout zorgde voor grote lekkages in hun huurwoningen, met grote schade aan vloerbedekking, meubels én muren. Maar voor een goede oplossing geeft de woningcorporatie al een jaar niet thuis. ,,Ze laten je gewoon voelen alsof je niets waard bent.”

  1. Dermatoloog over huidkanker: ‘Huidkleurig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’
    PREMIUM
    Met video's

    Dermato­loog over huidkanker: ‘Huidkleu­rig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’

    Lekker buiten zijn in het zonnetje, dat doen we maar al te graag in deze tijd van het jaar. Maar blootstelling aan te veel uv-straling in zonlicht kan leiden tot huidkanker, de meest voorkomende kankersoort in Nederland. Een op de vijf Nederlanders krijgt ermee te maken, weet Patrick Kemperman, dermatoloog bij Amsterdam UMC en het Dijklander ziekenhuis in Purmerend. Hij vertelt over de drie vormen van huidkanker en wat je kan doen om ze te voorkomen.