Volledig scherm
Protestantse kerk in Uitwijk. © Teus van Tilborg

50 jaar jeugddiensten in protestantse gemeente Uitwijk-Waardhuizen

UITWIJK - Al sinds 1967 worden in de protestantse gemeente Uitwijk-Waardhuizen jeugddiensten gehouden. Volgens de huidige jeugddienstcommissie is dit een feestje waard. Vandaar dat op zondag 12 november een speciale dienst wordt georganiseerd waarin bij dit mooie en bijzondere jubileum wordt stilgestaan. 

De dienst begint om 18.30 uur en staat in het teken van de bruiloft van Kana. De plaatselijke predikant Gerco Lock zal erin voorgaan. Christian Verwoerd verzorgt de muzikale begeleiding. Na afloop van de dienst kan nagepraat en herinneringen opgehaald worden in de Hoogt. Zoals altijd is iedereen welkom. De commissie hoopt dat ook velen die uit het verleden goede herinneringen aan de diensten hebben, aanwezig zullen zijn.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. ‘Ietsiepietsie’ Ien in de historie van Slot Loevestein
    PREMIUM

    ‘Ietsie­piet­sie’ Ien in de historie van Slot Loevestein

    POEDEROIJEN - Met de auto naar Woudrichem, dan met de boot naar Slot Loevestein om vervolgens via een ladder over de vestingwal te klauteren. Het woon-werkverkeer van Ien Stijns was niet altijd een doorsnee rit naar kantoor. Het was de hoogwaterperiode van 1998 en Ien Stijns stond op het punt om tijdelijk directeur van het kasteel en het museum te worden. Inmiddels zijn we twintig jaar verder en heeft ze aangekondigd dat ze met pensioen gaat