56-jarige snorfietser uit Raamsdonksveer alsnog overleden na zwaar ongeluk Almkerk van twee weken geleden

ALMKERK - De bestuurder van de snorfiets die op 23 juli zwaargewond raakte bij een ongeluk in Almkerk is alsnog overleden. De politie meldt dat het om een 56-jarige man uit Raamsdonksveer gaat. Hij kwam van rechts en werd aangereden door een auto die van links kwam. 

De man reed op maandagmiddag 23 juli rond 16.30 uur op een snorfiets op de Provincialeweg Zuid. Op de kruising met de Emmeikhovenseweg werd hij aangereden door een auto, die werd bestuurd door een 24-jarige vrouw uit Rijswijk.

De scooterrijder kwam van rechts op de kruising, maar door de dichte bossen en struiken langs de weg, was hij waarschijnlijk niet goed te zien voor de automobilist. Of zij vervolgd wordt, is nog niet duidelijk. De politie doet onderzoek naar de toedracht. 

Hij werd naar het ziekenhuis gebracht, waarbij een trauma-arts met de ambulance meeging. Daar is hij alsnog overleden, zo meldt de politie. 

Volledig scherm
Ernstig ongeluk met scooter in Almkerk. © Erik Haverhals
  1. ‘Ietsiepietsie’ Ien in de historie van Slot Loevestein
    PREMIUM

    ‘Ietsie­piet­sie’ Ien in de historie van Slot Loevestein

    POEDEROIJEN - Met de auto naar Woudrichem, dan met de boot naar Slot Loevestein om vervolgens via een ladder over de vestingwal te klauteren. Het woon-werkverkeer van Ien Stijns was niet altijd een doorsnee rit naar kantoor. Het was de hoogwaterperiode van 1998 en Ien Stijns stond op het punt om tijdelijk directeur van het kasteel en het museum te worden. Inmiddels zijn we twintig jaar verder en heeft ze aangekondigd dat ze met pensioen gaat