Volledig scherm
De grond bij De Rietdijk wordt onder handen genomen © Teus van Tilborg

Bedrijventerrein De Rietdijk in Giessen wordt uitgebreid

GIESSEN - Het bedrijventerrein De Rietdijk in Giessen wordt flink onder handen genomen. De gemeente wil de uitbreidmogelijkheden van bedrijven op het terrein verruimen.

Het zal automobilisten over de N267 ongetwijfeld zijn opgevallen dat er ter hoogte van bedrijventerrein De Rietdijk in Giessen al een poosje flink gewerkt wordt. Met veel materiaal wordt de grond omgeploegd nadat veel eerder al bomen zijn verwijderd waardoor bedrijven meer in het zicht kwamen.

Uitbreiden
In opdracht van de gemeente Woudrichem is nu een bestaande watergang gedempt en wordt zuidelijker daarvan een nieuwe gang gegraven. Die wordt ook groter om meer water te kunnen bergen. Door het uitvoeren van deze werkzaamheden krijgen de aangrenzende bedrijven de mogelijkheid uit te breiden, als daar behoefte aan is.

Ook blijft er ruimte, als dit in de toekomst nodig mocht zijn, een weg aan te leggen. De grond die door het graven beschikbaar is gekomen is gebruikt voor het dempen van de watergang en om de grond voor te belasten alvorens er gebouwd kan worden.

Waalwijk, Heusden e.o.