Volledig scherm
Archieffoto ter illustratie. © Getty Images

Gebroken kaak door mishandeling met ijzeren pijp in Almkerk, politie zoekt getuigen

ALMKERK - De politie is op zoek naar getuigen van een zware mishandeling in Almkerk. In de nacht van 18 op 19 augustus werd een man zo hard geslagen met een ijzeren pijp dat zijn kaak brak. 

Het 22-jarige slachtoffer liep met zijn vriendin terug naar hun fietsen op de Rivierenland. De fietsen waren omgevallen en ze moesten hun eigen fietsen onder de anderen vandaan trekken. Toen kwam een groep jongeren langs die het stel ervan beschuldigden hun fietsen te stelen. 

Er ontstond een handgemeen, waarbij het slachtoffer van achteren geslagen werd met een ijzeren pijp. De jongeman moest direct naar het ziekenhuis om geopereerd te worden. 

De politie roept iedereen die iets gezien heeft op om zich te melden. 

  1. ‘Ietsiepietsie’ Ien in de historie van Slot Loevestein
    PREMIUM

    ‘Ietsie­piet­sie’ Ien in de historie van Slot Loevestein

    POEDEROIJEN - Met de auto naar Woudrichem, dan met de boot naar Slot Loevestein om vervolgens via een ladder over de vestingwal te klauteren. Het woon-werkverkeer van Ien Stijns was niet altijd een doorsnee rit naar kantoor. Het was de hoogwaterperiode van 1998 en Ien Stijns stond op het punt om tijdelijk directeur van het kasteel en het museum te worden. Inmiddels zijn we twintig jaar verder en heeft ze aangekondigd dat ze met pensioen gaat