Hulpdiensten slaan groot alarm in Woudrichem door auto van de weg

WOUDRICHEM - Groot alarm werd geslagen bij twee traumahelikopters, de brandweerkorpsen uit Woudrichem, Sleeuwijk, Oosterhout én de duikers van brandweer Breda zaterdagavond om 18.15 uur. Omdat een auto beneden de stadswal in Woudrichem lag, zonder de bestuurder erin.

Veel commotie, maar uiteindelijk bleek dat de oudere bestuurder al op eigen kracht uit de auto was gekropen. De traumahelikopters en overige hulpdiensten werden toen snel weer afgeschaald. 

De man is nagekeken in de ambulance, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

De brandweer heeft uiteindelijk met een lier de auto kunnen terugtrekken, waarna deze op eigen kracht verder kon rijden.

Volledig scherm
Auto van de stadswal gereden in Woudrichem © Erik Haverhals
BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. ‘Ietsiepietsie’ Ien in de historie van Slot Loevestein
    PREMIUM

    ‘Ietsie­piet­sie’ Ien in de historie van Slot Loevestein

    POEDEROIJEN - Met de auto naar Woudrichem, dan met de boot naar Slot Loevestein om vervolgens via een ladder over de vestingwal te klauteren. Het woon-werkverkeer van Ien Stijns was niet altijd een doorsnee rit naar kantoor. Het was de hoogwaterperiode van 1998 en Ien Stijns stond op het punt om tijdelijk directeur van het kasteel en het museum te worden. Inmiddels zijn we twintig jaar verder en heeft ze aangekondigd dat ze met pensioen gaat