Volledig scherm
Er wordt druk gewerkt aan de passantensteiger in Andel © Teus van Tilborg

Passantensteiger Andels strandje krijgt onderhoudsbeurt

ANDEL - De passantensteiger bij het Andels strandje krijgt momenteel een grote onderhoudsbeurt. De palen waar de steiger aan vast ligt, worden vervangen. Overbodig is dit niet daar de palen in een heel slechte staat verkeerden. 

Voor CDA raadslid Ad de Graaf was dit onlangs aanleiding vragen te stellen aan het college van burgemeester en wethouders van Woudrichem. In hun antwoord gaven ze hem aan hiervan op de hoogte te zijn en dat al opdracht aan een aannemer was verstrekt de palen te vervangen. 

Overigens gaven ze ook aan dat de palen weliswaar in slechte staat verkeerden, maar niet direct een gevaar opleverden. De steiger is lange tijd niet in beheer geweest bij de gemeente met als gevolg dat een inspectie achterwege gebleven was. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. ‘Ietsiepietsie’ Ien in de historie van Slot Loevestein
    PREMIUM

    ‘Ietsie­piet­sie’ Ien in de historie van Slot Loevestein

    POEDEROIJEN - Met de auto naar Woudrichem, dan met de boot naar Slot Loevestein om vervolgens via een ladder over de vestingwal te klauteren. Het woon-werkverkeer van Ien Stijns was niet altijd een doorsnee rit naar kantoor. Het was de hoogwaterperiode van 1998 en Ien Stijns stond op het punt om tijdelijk directeur van het kasteel en het museum te worden. Inmiddels zijn we twintig jaar verder en heeft ze aangekondigd dat ze met pensioen gaat