Volledig scherm
Verhalenverteller Arie Metz. © Teus van Tilborg

Reünie Praatprogramma Woerkums Café

WOUDRICHEM - Tien jaar was het een begrip. Spraakmakend ook vaak: het Woerkums Café. Een praatshow met gasten en muziek. Een avond met journalist Piet Hartman, die vaak ook nieuws opleverde. In 1999 kwam er een eind aan. Zaterdagavond werd het café nog een keer geopend in de Teerkamer.

Een reünie met de hoofdrolspelers van toen met naast Hartman Arie Metz, Lizzy van Pelt, Chris Roodbeen en de WC Band. Was vroeger het café veelal druk bezocht, nu viel dat toch wel wat tegen.

Piet Hartman had als gasten aan tafel oud-burgemeester en Tweede Kamerlid Joop Worrell, de voormalig directeur van het Beatrixziekenhuis die afgelopen zomer terugkwam van een zeilreis die acht jaar duurde. Andere gasten waren Arjens van Gammeren, directeur van Quasar Holland uit Giessen. Hij vertelde onlangs een lamp geleverd te hebben voor het appartement van Paul Simon.

Grafisch ontwerper Judith Hopstaken van Viavu Design vertelde dat ze met haar bedrijf naar de Kazerne gaat verhuizen waar tot voorkort Stadsgalerie Woudrichem was gevestigd.

Volledig scherm
© Teus van Tilborg
Volledig scherm
Piet Hartman(l) en Joop Worrell © Teus van Tilborg